> Miss New Zucci: Say When

Search

Follow

Mellomrom

Mellomrom

Slideshow Mobile


Slideshow Normal


Mellomrom

Mellomrom

Saturday, 22 October 2011

Say When

Jeg hadde besøk av Solveig i går kveld / natt, og hun var så snill at hun hjelp meg med bildene til dagens innlegg. Synes hun var flink, særlig med tanke på de dårlige lysforholdene. Vel, jeg må bare spørre: er det flere enn meg som synes at ullgenseren min ser ut som en Alexander Wang?  Vel, den er fra BZR, jeg synes bare at det ligner på flere av Wangs ullgensere. (For eksempel denne.) Ikke det at det har noe å si: genseren er kjempe kul uansett! I just wonder what you  think..
Genser: BZR
Skjørt: H&M
Strømpebukse: Bik Bok
Strømper: Laget selv
Sko: Airstep
Armbånd: Er ikke helt sikker, men jeg tror jeg har kjøpt det på Accessorize i Oslo.

I dag har jeg vært på hip hop kurs med Jens Trinidad. Det er helt fantastisk at han kommer hit til Bodø for å undervise for oss! Lykke. Jeg har tatt to klasser i dag og kan nesten ikke vente til klassene i morgen. Det er synd vi ikke får besøk av slike talentfulle dansere flere ganger i året.Vi lærer sinnykt mye på bare noen få timer.

Håper dere har en fin helg.

3 comments :

 1. Greit med eksempel på en Alexander Wang t-skjorte også, for jeg har seriøst ikke noe å sammenligne din med. Uansett var den dritkul! Og hva står BZR for?

  ReplyDelete
 2. Fint at du liker genseren! Hvis du trykker på ordet "denne" i paranteset "For eksempel denne" kommer du inn på et eksempel. BZR er ikke en forkortelse, men undermerket til det danske klesmerket Bruuns Bazaar ;)

  http://bzr.dk/history

  ReplyDelete
 3. Synes åsså jeg var helt rå til å ta bilda! <3

  ReplyDelete