> Miss New Zucci: Perfection by MK and JC

Search

Follow

Mellomrom

Mellomrom

Slideshow Mobile


Slideshow Normal


Mellomrom

Mellomrom

Friday, 22 March 2013

Perfection by MK and JCDette er altså de to tingene som ble med meg tilbake til Frankrike etter å ha vært hjemme på ferie i Norge (med unntak av noen plater melkesjokolade selvfølgelig). Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så kunne jeg ikke blitt mer fornøyd. Denne klokken har jeg ønsket meg - og lett etter - siden i sommer, og et par slike sko har jeg drømt om siden før jul. Vanligvis blir alt av småsko for stort til meg og glipper ved hælene selv i str 36, men heldigvis er denne modellen både slank og liten i størrelsen! Så, ikke bare har jeg funnet et par småsko som passer, men de er til og med enda finere enn de jeg egentlig så på.

Klokken er perfekt, og er allerede noe av det kjæreste jeg eier, mens skoene står fint plassert på hylla mi og venter på at det skal bli litt varmere ute. Jeg klarer nesten ikke vente med å ta dem i bruk.


Klokke fra Michael Kors og loafers med sorte spikes fra Jeffrey Campbell


2 comments :

  1. Så bra du blei fornøyd me klokka! Synn æ ikke fikk sett dæ når du va innom å kjøpte den, men kos dæ masse videre Fie!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, det er ikke mulig å unngå! Ja, det var synd.. Men satser på at vi møter på hverandre igjen neste gang jeg kommer hjem :) Tusen takk , det skal jeg. Kos deg masse du også!

      Delete